Αναζήτηση
  • stayiafarm

Μέλι με εδώδιμο χρυσό και ελληνική υπογραφή


Ένα καινοτόμο, ελληνικό προϊόν που πέρασε τα σύνορα της ΕλλάδοςΧρυσός που τρώγεται; Ίσως ακούγεται περίεργο στην αρχή, όμως, δεν είναι κάτι καινούργιο. Στη ζαχαροπλαστική ο χρυσός χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για διακοσμητικούς λόγους. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα, όμως, είναι να παντρεύεται με τον «υγρό χρυσό», το μέλι.

Αυτό δοκίμασε ένα ζευγάρι νεαρών μελισσοκόμων στην Εύβοια και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Οι δυο τους ίδρυσαν πριν περίπου ενάμισι χρόνο τη Stayia Farm, μια μικρή εταιρία που έχει καταφέρει τα προϊόντα της να πωλούνται ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού.

Με ναυαρχίδα, λοιπόν, το μέλι με κομμάτια εδώδιμου χρυσού, η Stayia Farm, λάνσαρε μια σειρά από έντεκα διαφορετικές παραλλαγές βιολογικού μελιού με ιδιαίτερες προσμίξεις (κανέλα, goji berry, μαστίχα Χίου κ.οκ.) που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Στην Ελλάδα πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Stayia Farm στην επίσημη ιστοσελίδα της.Πηγή: QUEEN

2 προβολές0 σχόλια