Αναζήτηση
  • stayiafarm

Shift Manager / Υπεύθυνος Βάρδιας

Η εταιρία Stayia Farm είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, με εξειδίκευση τον κλάδο του μελιού.


Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη μας, δημιουργούμε νέες θέσεις και αναζητούμε τον κατάλληλο/η νέο/α για να καλύψει άμεσα την παρακάτω θέση, με έδρα τη Χαλκίδα.
Αρμοδιότητες θέσης:

Παρακολούθηση και οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας. Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο παραγωγής. Διασφάλιση της ομαλής ροής των διαδικασιών. Βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων. Γνώση διαχείρισης Α’ υλών. Υπεύθυνος ποιότητας και παρασκευής του τελικού προϊόντος. Συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας για την ομαλή ροή των διαδικασιών. Η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγής. Απαραίτητα Προσόντα:

Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ ιδανικά κατεύθυνσης Τεχνολογίας Τροφίμων. Πέντε (5) - επτά (7) έτη προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία τροφίμων. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Άριστη γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office. Άριστη γνώση Η/Υ. Ευελιξία, ικανότητα οργάνωσης και ομαδικό πνεύμα. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες. Προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία τροφίμων θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.


Αποστολή βιογραφικών στο: info@stayiafarm.com με θέμα "CV-Υπεύθυνος Βάρδιας"

7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων