top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

FOOD EXPO 16-17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών

στη Ν.Α Ευρώπη, αλλά και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, άνοιξε και πάλι τις πύλες της στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metrpopolitan Expo. Οι 1.300 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες συναντήσεις τόσο με Έλληνες όσο και ξένους σημαντικούς αγοραστές, ενώ το σύνολο των επισκεπτών ξεπέρασε τις 70.000.


Η μεγάλη δυναμική της FOOD EXPO επιβεβαιώνεται από τη συμμετοχή και των 13 Περιφερειών της Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών είχαν τη δυνατότητα με την συμμετοχή τους να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό από όλο τον κόσμο.


Η Stayia Farm, πιστή στο ραντεβού της όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και πάλι παρούσα. Με συνολικά 13 βραβεία Great Taste 2018 και άλλες διεθνείς διακρίσεις, παρουσίασε στους απαιτητικούς της γεύσης τα ξεχωριστά προϊόντα της. Η διακεκριμένη και αναγνωρισμένη σειρά Vasilissa, με τις ποικιλίες βιολογικών μελιών, τις εξαιρετικές προσμίξεις και τα παραδοσιακά παστέλια, αποτέλεσε τη ναυαρχίδα της εταιρίας και σε αυτή την έκθεση.



Ταυτόχρονα όμως το όνομα της Stayia Farm είναι συνυφασμένο με την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Έτσι λοιπόν σε αυτήν την έκθεση παρουσιάστηκαν και τα νέα προϊόντα της εταιρίας που ήρθαν για να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μια θέση στο τραπέζι των καταναλωτών σε όλον το κόσμο.


Η σειρά Bee Bros φτιαγμένη με αγνό μέλι και κακάο, μέλι και κακάο και γεύση φράουλα και γεύση μπανάνα, εμπλουτίστηκε με δύο νέες γεύσεις: μέλι με κακάο και γεύση κεράσι και μέλι με κακάο και γεύση βατόμουρο. Πιστή στην υπόσχεση που έχει δώσει στους γονείς, ότι τα παιδιά μπορούν να τραφούν υγιεινά χωρίς να στερηθούν τη σοκολάτα, συνεχίζει να δημιουργεί προσφέροντας εναλλακτικές απόλυτα ισορροπημένες ανάμεσα στην νοστιμιά και τον υγιεινό τρόπο διατροφής. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, GMOs, φοινικέλαιο και άλλα πρόσθετα αποτελεί την κορυφαία επιλογή των γονιών. Στη γνωστή πλέον συσκευασία των 300gr, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις the Bee Bros και να εντυπωσιαστούν.


Η παρουσίαση νέων προϊόντων συνεχίστηκε με την εντυπωσιακή σειρά Super Bee. Εξαιρετικό ελληνικό μέλι με βασιλικό πολτό. Τρεις κωδικοί μελιού, βαμβακιάς, κουμαριάς και βελανιδιάς με βασιλικό πολτό, με αντίστοιχο αριθμό βραβείων Great Taste για το 2018, εμπλουτίστηκαν επίσης με έναν ακόμα κωδικό: Ελληνικό μέλι με βασιλικό πολτό και ginseng.

Πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα που αναζωογονούν και ενδυναμώνουν τον οργανισμό. Και με γεύση που εντυπωσίασε και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.


Και επειδή η καινοτομία στη StayiaFarm δεν σταματάει εδώ, δύο νέα προϊόντα που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για την ιδιαιτερότητα, την εμφάνιση και την ποιότητα τους ήρθαν να κλείσουν τον κύκλο της πρωτοπορίας και της δημιουργικότητας.


Το πρώτο είναι το SpoonFuel με δύο κωδικούς. Πρόκειται για εύχρηστα κουταλάκια μιας χρήσης που περιέχουν το γνωστό στους εντός και εκτός συνόρων καταναλωτές πιστοποιημένο ελληνικό μέλι Vasilissa και το δεύτερο, μέλι Superbee με βασιλικό πολτό.

Οι άνθρωποι στη Stayia Farm όμως δεν μείναν εδώ. Χρησιμοποίησαν την πρακτική αυτή συσκευασία για να δημιουργήσουν μία ακόμα σειρά, το Blend!t, που επίσης αποτελείται από δύο κωδικούς.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση πρωινού που περιλαμβάνει στον πρώτο κωδικό δημητριακά και μίγμα super fruits σε συσκευασία που συνοδεύεται από το spoonfuel Vasilissa, και ο δεύτερος κωδικός δημητριακά με μίγμα super fruits και το spoonfuel Superbee με βασιλικό πολτό. Και τα δύο έρχονται σε πρακτικές συσκευασίες για να μεταφέρονται όπου χρειάζεται (στο γραφείο, στην βόλτα, στο σχολείο) δίνοντας στον καταναλωτή την απαραίτητη ενέργεια.


Έχοντας πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στις διεθνείς αγορές, η Stayia Farm εξακολουθεί να εκπλήσσει με τις καινοτόμες προτάσεις της. Η αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της έκθεσης, η ανταλλαγή απόψεων και η ενθουσιώδης υποδοχή των νέων προϊόντων κάνει τους ανθρώπους στην Stayia να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά, δίνοντας λύσεις στην υγιεινή διατροφή και εναλλακτικές προτάσεις στις γεύσεις.

102 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page