top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

H Stayia Farm συμμετέχει στην Εκπαιδευτική Δράση Εφαρμογής Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τον COVID-19

Έγινε ενημέρωση: 24 Σεπ 2020

Επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) με τίτλο: «Υγειονομικά πρωτόκολλα των επιχειρήσεων των κλάδων της Αγροδιατροφής, του Επισιτισμού και του Λιανικού Εμπορίου για τον COVID-19» παρακολούθησαν ο Product Line Manager κ.Θεόδωρος Κάρυκας και η Quality Assurance Manager κα. Αρτεμησία Τρενταφίλη οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν με τη σειρά τους το υπόλοιπο προσωπικό της Stayia Farm.


Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και εποπτών υγείας, υγιεινολόγων, στελεχών της δημόσιας υγείας καθώς και στελεχών επιχειρήσεων με εμπειρία στην εφαρμογή και στην εκπαίδευση, με στόχο οι συμμετέχοντες να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.



"Κύριο μέλημα της Stayia Farm από το ξεκίνημα της επιδημίας ήταν η διασφάλιση της Υγείας του προσωπικού μας αλλά και η άρτια διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων μας. Με ασφάλεια, υπευθυνότητα, σεβασμό στους ανθρώπους μας και στις οικογένειές τους, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες της εποχής", δήλωσε ο κ.Θεόδωρος Κάρυκας.














"Οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι της Stayia Farm είναι πάντα στο επίκεντρο. Από κοινού με τους συνεργάτες μου εργαζόμαστε αδιάκοπα για να διασφαλίσουμε ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής μέτρων για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους συναδέλφους μας. Απόδειξη πως η κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας.", δήλωσε η κα. Αρτεμησία Τρενταφίλη.


45 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page