top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

H Stayia Farm στο αφιέρωμα του Athens Hot Spots με τα ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Τα ελληνικά προϊόντα ανανεώνονται, αποτελούν βάση για ψαγμένες δημιουργικές συνταγές και γίνονται η νέα τάση στη γαστρονομία.


Ευχαριστούμε το Athens Hot Spots που συγκαταλέγει τα προϊόντα μας ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας.







Ενώ η οικονομία υποφέρει κάτω από το βάρος της υγειονομικής κρίσης, οι εξαγωγές αισθάνονται μια χαρά τώρα τελευταία – η γραβιέρα, η τρούφα, το μέλι και το λάδι κερδίζουν τους ουρανίσκους του πλανήτη, και στη σκιά του παλιού αγρότη γεννιέται μια καινούρια γενιά παραγωγών που παίζει στα δάχτυλα το μάρκετινγκ, κυκλοφορεί με λάπτοπ στα χωράφια και συνεννοείται σε άπταιστα αγγλικά, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα με φαντασία. Η νέα τοπική παραγωγή μεταφράζεται σε εθνική περηφάνια, πολιτισμό, υγεία και νοστιμιά, αλλά και αισιοδοξία για το οικονομικό μέλλον μας. Η Ελλάδα είναι χώρα γκουρμέ και επιτέλους μπορούμε να είμαστε περήφανοι που μεγαλώσαμε με φέτα και τραχανά.

«Η φύση δεν κάνει τίποτα ούτε ατελές ούτε μάταιο» είχε πει ο Αριστοτέλης. Όλα υπακούν σε μια λεπτή ισορροπία, ένα εκκρεμές που δημιουργήθηκε με σοφία και φροντίδα. Αυτή τη φροντίδα μας προσφέρει η Stayia Farm μέσα από υψηλής ποιότητας, ωφέλιμα βιολογικά μελισσοκομικά προϊόντα που ανεβάζουν τον πήχη της γεύσης και της απόλαυσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


107 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page