top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

O Γιάννης Καρυπίδης στην εκπομπή Alpha PANTOY

Ο πτυχιούχος που χτύπησε "φλέβα χρυσού". Έβαλε φύλλα χρυσού 24 καρατίων στο θυμαρίσιο μέλι και κάνει χρυσές δουλειές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! 5 χρόνια πριν, ο Yannis Karypidis και η σύζυγος του Stevi Alex Theodorou ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στο Λονδίνο, έχοντας στις αποσκευές τους το πτυχίο του λογιστή και της νηπιαγωγού!

Ο δρόμος της μετανάστευσης φάνταζε μονόδρομος, μέχρι που τους πρόσφεραν ένα ποτήρι σαμπάνια με φύλλα βρώσιμου χρυσού σε έναν γάμο. Και τα πάντα άλλαξαν!

Το ζευγάρι έβαλε τα πολύτιμα αυτά φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων, στο θυμαρίσιο μέλι της οικογένεια τους και με σκληρή δουλειά κατάφεραν σήμερα να εξάγουν το πολύτιμο μέλι τους στην Μ. Βρετανία, στην Γαλλία, στην Ρωσία και στα Αραβικά κράτη. Τα φύλλα βρώσιμου χρυσού εισάγονται από την Ελβετία και το Βέλγιο και τα βαζάκια πωλούνται στα ντελικατέσεν του εξωτερικού μέχρι και 200 Ευρώ το κιλό.

Η συμβουλή του Γιάννη προς τους νέους; Ακολούθησε την ιδέα σου όσο τρελή και αν είναι και κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου μέχρι να την υλοποιήσεις! Go for it guys! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιάννη για την απολαυστική συνέντευξη!





76 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page