top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

SPOONFUEL- Μια μερίδα μελιού σε ένα πρακτικό κουταλάκι


Μια έξυπνη ιδέα για την ατομική συσκευασία ενός παραδοσιακού ελληνικού προϊόντος μπορεί να κάνει την διαφορά και να φέρει την καινοτομία σε όσους αθλούνται, σε όσους εργάζονται, σε όσους βρίσκονται σε διαρκή κίνηση αλλά και σε όσους θέλουν να απλοποιήσουν την καθημερινότητα τους.


Τα Spoonfuel είναι εύχρηστα κουταλάκια μιας χρήσης που περιέχουν ελληνικό πιστοποιημένο μέλι και βγαίνουν σε δύο κωδικούς:



Spoonfuel Vitality, το κουταλάκι με το γνωστό, πιστοποιημένο μέλι Vasilissa. Η πρακτικότητα του μελιού σε ατομική συσκευασία είναι γνωστή. Στην StayiaFarm κάναμε ένα βήμα παραπέρα, φύγαμε από την κλασική συσκευασία των sticks και φέραμε ένα καινοτόμο προϊόν: κουταλάκι μιας χρήσης με 8 γραμμάρια μέλι. Απλά ανοίγετε το προστατευτικό κάλυμμα του κουταλιού και είστε έτοιμοι να γευτείτε αυτόν τον φυσικό θησαυρό.



SpoonFuel Booster, το κουταλάκι με μέλι Superbee και βασιλικό πολτό. Πρόκειται για το premium κουταλάκι που φτιάχτηκε για να δώσει μια extra ώθηση στο οργανισμό μας. H περιεκτικότητα του σε βασιλικό πολτό κάνει το μέλι superbee μια υπερτροφή που ενισχύει το σώμα και το μυαλό. Τώρα, με το Spoonfuel Booster έχετε πάντα μαζί σας, στο σπίτι, στο γραφείο, στην εκδρομή… ακριβώς την ημερήσια δόση που χρειάζεστε σε βασιλικό πολτό με την υπέροχη γεύση των εξαιρετικών ποικιλιών μελιού Superbee (κουμαριάς και βελανιδιάς).


Τα οφέλη για την υγεία μας:

Αυτό που κάνει τα SpoonFuel να ξεχωρίζουν αρχικά, είναι η ευκολία στην μεταφορά τους. Τα βρίσκετε σε κομψές, πρακτικές συσκευασίες των 10 κουταλιών που μπορείτε να διατηρήσετε σαν πακέτο ή να ανοίξετε για να πάρετε μαζί σας ακριβώς των αριθμό κουταλιών που χρειάζεστε. Πέρα όμως από την μεταφορά, την εξοικονόμηση χώρου και την ευκολία στην χρήση, με τα SpoonFuel κερδίζετε το πιο σημαντικό: απεριόριστα οφέλη για την υγεία με τον πλέον φυσικό τρόπο.


Το μέλι είναι φυσικό γλυκαντικό που δεν έχει φτιαχτεί και δεν είναι προϊόν επεξεργασμένο από τον άνθρωπο. Χαρίζει ενέργεια λόγω της περιεκτικότητας του σε υδατάνθρακες. Τα φυσικά σάκχαρα του μελιού απορροφούνται αμέσως από τον οργανισμό δίνοντας κατευθείαν την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Τα ιχνοστοιχεία που περιέχονται στο μέλι βοηθούν τον μεταβολισμό, ενώ ρυθμίζουν την οξύτητα του στομάχου. Χάρη στις αντιμικροβιακές του ιδιότητες ανακουφίζει άμεσα τον πονόλαιμο. Έχει παρατηρηθεί ότι βοηθά άμεσα στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του βήχα, βοηθά στην καύση του λίπους και στην επούλωση πληγών και εγκαυμάτων. Περιέχει θρεπτικές ουσίες και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.


Κάθε κουταλιά SpoonFuel έχει 27 θερμίδες.


500 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page