top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

Στα «100 αγαπημένα» του OliveMagazine τα Δημητριακά Honey Rings των The Bee Bros.

Τα «100 αγαπημένα» είναι αφιερωμένα στο νέο πρόσωπο της γεύσης, στην κουζίνα μας όπως διαμορφώνεται σήμερα και στη θέση No36 θα βρείτε τα αγαπημένα Honey Rings των The Bee Bros.


13 καταξιωμένοι γνώστες της μαγειρικής, των πρώτων υλών και της εστίασης καταγράφουν ό,τι τους συναρπάζει αυτή την εποχή. Μια μεγάλη έρευνα του Olive, που συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις ιστορίες πίσω από 100 εμπνευσμένες εμπειρίες οι οποίες συνθέτουν το τοπίο της εθνικής μας κουζίνας σήμερα.




" Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις μικρά παιδιά ψάχνεις εναγωνίως να βρεις υγιεινές λύσεις για το πρωϊνό στο σπίτι και υγιεινά σνακ για το σχολείο. Τα Δημητριακά των The Bee Bros είναι αυτό που χρειάζονται τα παιδιά για να ξεκινήσουν τη μέρα τους γεμάτα ενέργεια αλλά και για να τα πάρουν μαζί τους στη βόλτα ή το σχολείο. Η γκάμα των προϊόντων The Bee Bros περιλαμβάνει, εκτός από δημητριακά, γκοφρέτες, μπισκότα, αλείμματα με μέλι και κακάο, όλα χωρίς ζάχαρη, χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς τεχνητά αρώματα. Αυτό, όμως, που τα δικά μου παιδιά δεν αλλάζουν με τίποτα είναι τα Honey Rings της The Bee Bros, τα γνωστά τραγανά "δαχτυλιδάκια". Πρόκειται για δημητριακά ολικής αλέσεως με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, και χωρίς τεχνητά αρώματα. Μαζί με γάλα αποτελούν ένα τέλειο πρωινό, βραδινό ή ενδιάμεσο γεύμα, φυσικά τρώγονται και σκέτα! "





37 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page