top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

Summer Fancy Food Show 2019

Η Summer Fancy food Show πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Νέα Υόρκη με την Stayia Farm να δίνει δυναμικό παρόν και αυτή τη χρονιά.


Η έκθεση διοργανώθηκε από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον Εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Centre από 23 έως 25 Ιουνίου. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.


Η SFA στηρίζει από το 1952 έως και σήμερα πάνω από 3.500 επιχειρήσεις-μέλη της στο να αναπτυχθούν σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, παρέχοντάς τους την απαραίτητη γνώση, τα εργαλεία, καθώς και διασυνδέσεις σε επίπεδο παραγωγής, εμπορίας και μάρκετινγκ.


Με τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στην αμερικανική αγορά να έχουν διευρυνθεί, η συμμετοχή μας στην έκθεση βοήθησε σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα των προϊόντων μας, στην ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας στην Αμερική καθώς και στην γνωριμία μας με νέους συνεργάτες.


Η παρουσία μας ήταν έντονη και αυτή τη χρονιά με τα γνωστά προϊόντα μελιού της Stayia Farm και με νέες προτάσεις που ξεχώρισαν για την καινοτομία, την πρακτικότητα και όπως πάντα με την ποιότητα τους.


Έτσι, μαζί μας στην Αμερική ταξίδεψαν

· Το SpoonFuel, εύχρηστα κουταλάκια μιας χρήσης που περιέχουν το γνωστό πιστοποιημένο ελληνικό μέλι Vasilissa ή το μέλι Superbee με βασιλικό πολτό, σε συσκευασίες των 10 τεμαχίων.

· Το Blend!t, μία εναλλακτική ιδέα πρωινού με δημητριακά. Σε πρακτικα μπουλάκια που περιέχουν δημητριακά με superfoods, προσθέσαμε ένα κουταλάκι με μέλι Superbee και δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση πρωινού που μεταφέρεται παντού εύκολα.

· Τις νέες σειρές συνόδευσαν και τα γνωστά προϊόντα της Stayia Farm, η σειρά Vasilissa με τις ποικιλίες βιολογικών μελιών, τις εξαιρετικές προσμίξεις και τα παραδοσιακά παστέλια, τα Superbee (μέλι βελανιδιάς, κουμαριάς και βαμβακιάς με βασιλικό πολτό ή μέλι με ginseng και βασιλικό πολτό).

· Τα The BeeBros, η σειρά που περιλαμβάνει μέλι με κακάο και μέλι με κακάο και γεύσεις φρούτων. Και οι πέντε γεύσεις χωρίς προσθήκη ζάχαρης, γλουτένης, λακτόζης, φοινικέλαιου και συντηρητικών.


Στη Stayia Farm δε μένουμε ποτέ στάσιμοι,

αλλά πάντα προσπαθούμε να προτείνουμε νέες ιδέες οι οποίες θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Για πρώτη φορά λοιπόν, παρουσιάστηκαν στην Fancy Food Show και οι νέες συσκευασίες The Bee Bros των 100γρ. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι με την υποδοχή του νέου αυτού κωδικού.


Αυτή τη χρονιά είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο περίπτερο μας περιφερειάρχες και πρόσωπα από την πολιτική ζωή του τόπου μας. Επισκέψεις οι οποίες μας εκπλήσσουν ευχάριστα και μας δίνουν μεγάλη ώθηση να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να εξάγουμε περισσότερη Ελλάδα. Ανάμεσα στους επισκέπτες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Επιμελητήριο Εύβοιας και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που για ακόμη μια χρόνια μας στήριξαν και ταξίδεψαν μαζί μας τις γεύσεις και τα αρώματα μελιού της χώρας μας.


52 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page