top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

Διαδικτυακός Διαγωνισμός - "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ"

Στα πλαίσια των δράσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», το ίδρυμα σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος με θέμα «Η ιστορία μίας Μέλισσας».


Οι διαγωνιζόμενοι/ες καλούνται να γράψουν μια ιστορία σχετικά με το ίδρυμα «Μέλισσα», οι οποίοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να λάβουν έμπνευση από τη φωτογραφία που δημοσιεύεται παρακάτω. Οι συγγραφείς μέσα στο διήγημα τους θα αναφέρονται, με όποιον τρόπο θέλουν, στο έργο ή/και στο ίδρυμα της «Μέλισσας» που εδώ και 100 χρόνια προσφέρει προστασία και αγάπη σε ανήλικα παιδιά. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με τη στήριξη της κοσμητείας της σχολής ΟΠΕ του Α.Π.Θ.


Ο διαγωνισμός συγγραφής απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 6-18 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών ανήκουν στην πρώτη ομάδα διαγωνιζόμενων, ενώ τα παιδιά 13-18 ετών στην δεύτερη. Σε κάθε ομάδα θα αναδειχθούν οι τρεις καλύτεροι/ες νικητές/τριες, οι οποίοι/ες θα βραβευτούν αναλόγως και θα παραλάβουν τιμητικό έπαινο. Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Βεβαίωση συμμετοχής θα λάβουν κι οι επιβλέποντες εκπαιδευτικοί που θα συνεισφέρουν στο έργο των μαθητών, καθώς και η σχολική μονάδα από την οποία προέρχονται οι διαγωνιζόμενοι/ες.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://sites.google.com/view/diagonismos-siggrafis-melissa

20 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page