top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

ΕΝΑ BLEND!t ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ




H Stayia Farm, η πιο πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία στα Great Taste Awards για το 2018, με συνολικά 13 βραβεία και πολλές διεθνείς διακρίσεις, φέρνει μία νέα πρόταση πρωινού που θα αλλάξει τις συνήθειες μας.

To Blend!t !


Πρόκειται για μια συσκευασία πρωινού που τα έχει όλα, μία έτοιμη κουταλιά μελιού με βασιλικό πολτό κι ένα υπέροχο μείγμα δημητριακών με αποξηραμένα φρούτα. Είναι μια δόση για το γραφείο, το γυμναστήριο, τη δουλειά, το σχολείο, τις εκδρομές... όλα σε μία συσκευασία! Έρχεται με δύο προτάσεις για να επιλέξετε το πρωινό που σας ταιριάζει περισσότερο.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αδειάσετε το περιεχόμενο του μπουκαλιού και το μέλι από το κουτάλι σε ένα μπολ, να προσθέσετε την ποσότητα γάλατος που θέλετε και να απολαύσετε ένα πλήρες, γευστικό πρωινό.



BLEND!T MUESLI COMBO, με νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης, μαύρη σταφίδα, ξανθή σταφίδα και blueberries 130g και μέλι με βασιλικό πολτό σε ξεχωριστή συσκευασία έτοιμης κουταλιάς 8g.


Δοκιμάστε το γευστικό Blend!t Muesli Combo και νιώστε στο σώμα τα οφέλη ενός υγιεινού πρωινού.

Η βρώμη έχει αποτοξινωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Βελτιώνει την πέψη, βοηθά στον έλεγχο των ζακχάρων στο αίμα και περιέχει πολύτιμες πρωτεΐνες.

Οι μαύρες και ξανθές σταφίδες έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Περιέχουν φυτικές ίνες, σίδηρο,κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που είναι σημαντικές για πολλές βασικές λειτουργίες του οργανισμού μας, όπως για τον μεταβολισμό, την παραγωγή ενέργειας, την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων καθώς επίσης συμβάλλουν στη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της διάθεσης.


Τα μπλε μούρα έχουν την σημαντική ικανότητά να καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες. Η ανθοκυανίνη – η χρωστική ουσία που κάνει τα blueberries να έχουν μπλε χρώμα – είναι υπεύθυνη για το σημαντικό αυτό όφελος της υγείας.



BLEND!T SUPERFOOD COMBO, με νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης, νιφάδες σιταριού, τριμμένη καρύδα, σταφίδα μαύρη, σταφίδα ξανθή και cranberries 130g και μέλι με βασιλικό πολτό σε ξεχωριστή συσκευασία, έτοιμης κουταλιάς 8g.


Ένα υπέρ-πρωινό στην τσάντα μας!!


Στα οφέλη που είδαμε παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι διαιτητικές ίνες και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα των νιφάδων σιταριού, ενώ περιέχουν και σημαντικές ποσότητες αμύλου, πρωτεϊνών και βιταμινών.


Τα cranberries από την άλλη, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, Ε και Α, καθώς επίσης σε φυλλικό οξύ και φαινολικά όπως β-καροτένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη. Περιέχουν ακόμη μέταλλα όπως κάλιο και μαγγάνιο.

Τα BLEND!T δεν περιέχουν ζάχαρη.


438 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page