top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

#ΕΞΠΟΤΡΟΦ2020

Έγινε ενημέρωση: 4 Φεβ 2020

Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή έλαβε χώρα από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι!

Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν φέτος στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, για να δοκιμάσουν τα πιο ξεχωριστά προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα και η STAYIA FARM ήταν γι' ακόμη μια φορά παρούσα.



Συναντηθήκαμε με επαγγελματίες, με λάτρεις των εξαιρετικών μας προϊόντων καθώς και είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με πολλούς από τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα μας.


Όπως κάθε χρονιά, παράλληλα με την έκθεση, οι λάτρεις της ελληνικής κουζίνας παρακολούθησαν μια σειρά εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα το φαγητό και πρωταγωνιστές τα ελληνικά προϊόντα. Η ενότητα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», όπου η αγαπημένη και πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η πρέσβειρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με τη συνδρομή της κεντρικής παρουσιάστριας Εύας Παρακεντάκη αλλά και καταξιωμένων σεφ όπως ο Κώστας Μπουγιούρης, ετοίμασαν γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες από κάθε γωνιά της Ελλάδας με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μας.


Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα μας στο HoneyBar που είχε στηθεί φέτος με στόχο την μύησή τους στον κόσμο του μελιού.






14 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page