top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαstayiafarm

Η Stayia Farm στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Έγινε ενημέρωση: 7 Φεβ 2019



Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, επέστρεψε για έκτη χρονιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, από τη 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019, δίνοντας τη δυνατότητα σε εταιρείες και παραγωγούς να προβληθούν και να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο στην αγάπη του κοινού.


Η Stayia Farm ήταν δυναμικά παρούσα. Συναντηθήκαμε τόσο με επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας, παρουσιάσαμε τα προϊόντα μας και ανταλλάξαμε απόψεις.






Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στο περίπτερο μας και την καταξιωμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρήγου η οποία εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τις γεύσεις που της προσφέραμε, καθώς και για το "εντυπωσιακό" μας packaging, όπως το χαρακτήρισε.









Επιπλέον, για πρώτη φορά η ΕΞΠΟΤΡΟΦ εγκαινιάσε την ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να προβληθούν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας. Με την πολύτιμη συνδρομή καταξιωμένων σεφ, sommelier και γευσιγνωστών οι επισκέπτες απόλαυσαν γευστικές διαδρομές στα ελληνικά προϊόντα και ήταν μεγάλη μας τιμή που αποτελέσαμε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας.


69 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page